Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

Κλειστή η Ομόνοια λόγω κατεδάφισης κτηρίου

Οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια θα παραμείνουν κλειστοί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου , λόγω ελεγχόμενης κατεδάφισης του παλιού κτηρίου του ΝΑΤ…
 στη συμβολή των οδών Βερανζέρου 47, Ξούθου και Μενάνδρου.Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοίνωσε ότι λόγω της έκρηξης θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης οχημάτων μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής 24 Οκτωβρίου.

Οι ρυθμίσεις αφορούν τις οδούς:- Βερανζέρου, μεταξύ Σωκράτους και Μάρνης- Μενάνδρου, μεταξύ Μάρνης και Γ’ Σεπτεμβρίου- Ξούθου, μεταξύ Σωκράτους και Μενάνδρου- Σατωβριάνδου, μεταξύ Μάρνης και Σωκράτους- Κουμουνδούρου, μεταξύ Αγ. Κων/νου και Μάρνης- Χαλκοκονδύλη, μεταξύ Σωκράτους και ΜάρνηςΤο Σαββατοκύριακο θα εκτελεστούν εργασίες καθαρισμού, συντήρησης ηλεκτροφωτισμού και καθαρισμού των φρεατίων στις υπόγειες διαβάσεις αυτοκινήτων Μεσογείων-Κατεχάκη, Κηφισίας-Φάρος Ψυχικού, Κηφισίας-Σίδερα Χαλανδρίου, Κηφισίας-Παράδεισος Αμαρουσίου και Κηφισίας-ΟΤΕ Αττική Οδός. Οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις 6:00 έως τις 19:00 της ίδιας μέρας.