Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Πανσερραϊκός - Κέρκυρα 0-2

Ο Πανσερραϊκός είχε τις ευκαιρίες, η Κέρκυρα τα γκολ. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έφυγε αλώβητη από τις Σέρρες (0-2) παραμένοντας στα ψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Πανσερραϊκός, Κέρκυρα

Κοκότοβιτς: "Θέλω παίκτες". Τεννές: "Να συνεχίσουμε έτσι"
Η εικόνα του παιχνιδιού...


Με τον γηπεδούχο Πανσερραϊκό να μπαίνει πιο ορεξάτος στο παιχνίδι ξεκίνησε η αναμέτρηση στις Σέρρες ωστόσο η Κέρκυρα ήταν αυτή που πανηγύρισε και μάλιστα στο 25ο λεπτό. Ο Στολτίδης βρήκε τον Επστάιν στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων κι αυτός πλάσαρε τον Ράντμαν φτάνοντας τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα όσα και ο Σισέ με τον οποίο συγκατοικεί στην πρώτη θέση των σκόρερ.



Η πρώτη αντίδραση του Πανσερραϊκού ήρθε δευτερόλεπτα πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια (45+)για την ανάπαυλα όταν ο Παπάζογλου αφύλακτος και από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.



Με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λέπτου οι Σερραίοι βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση αλλά μέσα στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά “κατάφεραν” να χάσουν τρεις κλασσικές ευκαιρίες. Στο 50΄ όταν από κεφαλιά του Παπάζογλου έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή ο Κοντοδήμος, στο 51΄ με νέα κεφαλιά του Γεωργιάδη που μπλόκαρε ο Κωνσταντόπουλος και στο 59' όταν και πάλι ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Σουμπίνιο.
Στην συνέχεια ήρθε να εφαρμοστεί “ο νόμος του ποδοσφαίρου” με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν στο 88' στην αντεπίθεση και τον Ηλία Ιωάννου να σημειώνει το τελικό 0-2.
Το κλειδί του αγώνα
Η αδυναμία του Πανσερραϊκού να πετύχει την ισοφάριση στα πρώτα 15 λεπτά του 2ου ημιχρόνου (αν και είχε κλείσει στα καρέ της τη Κέρκυρα) αποδείχθηκε καθοριστική για την τελική έκβαση του αγώνα.
MVP:
Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος διεκδικεί μεγάλο μερίδιο στην πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του αφού με τις αποκρούσεις του αλλά και την διαχείριση της άμυνας διατήρησε το μηδέν στην εστία του.
Ο αδύναμος κρίκος:
Ο Πανσερραϊκός έφτανε εύκολα στην εστία της Κέρκυρας αλλά από εκεί και πέρα οι επιθετικοί του δεν μπορούσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα παρά τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

TO LIVE TOY ΑΓΩΝΑ:
7ο λεπτό: Κεφαλιά Νταλέ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λεοζίνιο, η μπάλα βρίσκει σε σώματα παίκτη της Κέρκυρας και φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

25ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Μακρινή μπαλιά Στολτίδη, ο Επστάιν μπήκε στη μεγάλη περιοχή και σημείωσε το 5ο φετινό γκολ του.

45ο λεπτό: Ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό μετά από εκτέλεση κόρνερ και κακό διώξιμο του Βενέτη. Ο Παπάζογλου από κοντά στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

52ο λεπτό: Σουτ του Παπάζογλου από τα δεξιά έξω από την περιοχή, ο Κωνσταντόπουλος μπλόκαρε.

59ο λεπτό: Ο Σουμπίνιο πέρασε σαν σταματημένο τον Μαϊστόροβιτς και έκανε το σουτ. Ο Κωνσταντόπουλος έδιωξε με δυσκολία τη μπάλα σε κόρνερ.

88ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Ιωάννου κάνει το 2-0 υπέρ της Κέρκυρας. Από την κόντρα στα πόδια του Παντελιάδη ο Μακρής βρέθηκε αμαρκάριστος, πάσαρε στον Ιωάννου και πλάσαρε τη μπάλα σε κενή εστία.



Διαιτητής: Ν. Χαραλαμπίδης

Βοηθοί: Μ. Καρσιώτης, Π. Κωσταράς





Συνθέσεις

Πανσερραϊκός:

Βέλιμιρ Ράντμαν, Τάσος Παπάζογλου, Θανάσης Παντελιάδης, Πάμπλο Άμο, Σέζαρ Κάστρο, Γιούλ Μαβέν, Ντα Σίλβα Σουμπίνιο (74' Δημήτρης Ανάκογλου), Νίκολα Μπέλιτς, Μοχαμάν Αμπουμπακαρί (46' Γιώργος Γεωργιάδης), Μορίς Νταλέ, Σάλες Λεοζίνιο



Κέρκυρα:

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Τάσος Βενέτης, Δημήτρης Κοντοδήμος, Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς, Ζοζέ Ντε Καρβάλιο Φλαβίνιο (54' Ηλίας Ιωάννου), Ακης Στολτίδης, Ντένις Επσταϊν, Γιώργος Μακρής (75' Δημήτρης Γιάντσης), Χρήστος Καλαντζής, Θανάσης Τσίγκας (82' Διονύσης Μακρυδημήτρης), Βερονέζι Γκουστάβο


http://www.contra.gr/