Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΛ 1-1(VIDEOS)

Μόνχε και Μετίν έκριναν το θεσσαλικό ντέρμπι (1-1). Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, αποβλήθηκε ο σκόρερ των γηπεδούχων, ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ των φιλοξενούμενων.
Η εικόνα του αγώνα:
Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το πρώτο μέρος στο Πανθεσσαλικό. Θαρρείς πως ο Ολυμπιακός Βόλου έπαιζε χωρίς αντίπαλο, αφού είχε απέναντι του μια ομάδα ασύνδετη στις τρεις γραμμές και με πολλά κενά στην άμυνα.
Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν...
 ο Αμπάρης να προσπαθεί να κρατά ζωντανή την ομάδα του στο παιχνίδι σε κάθε επιθετική επέλαση των γηπεδούχων. Ουσιαστικά ο Ελληνας γκολκίπερ πλήρωνε τα λάθη του Γιάννη Παπακώστα, ο οποίος αφήνοντας εκτός του Γκέρεμι και Μετίν έδινε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του.
Το πρώτο μέρος έκλεισε με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά με το γκολ του Μόνχε και την ΑΕΛ να λέει και ευχαριστώ που ολοκλήρωσε τα πρώτα 45 λεπτά έχοντας μόνο ένα γκολ στην πλάτη της.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπακώστας διόρθωσε τα λάθη του και έδεσε με... χειροπέδες τον Σάκη Τσιώλη. Πέρασε στο γήπεδο τους Μετίν και Γκέρεμι, ανέκτησε τα ηνία του αγώνα και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Τούρκου μεσοεπιθετικού.Βέβαια, θα μπορούσε να “κλέψει” τη νίκη αν ήταν πιο τυχερή στις ευκαιρίες που δημιούργησε και αν μετρούσε το γκολ που σημείωσε ο Μετίν στο 85' και -κακώς- ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αφού όπως φαίνεται από το ριπλέι ο παίκτης των φιλοξενούμενων έχει τουλάχιστον την ευθεία.
Ενα λεπτό αργότερα ο Μόνχε πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια μετά από αντιεπαγγελματικό χτύπημα στα γεννητικά όργανα του Ταυλαρίδη, σε μία φάση που οι δύο παίκτες αλληλοσπρώχθηκαν στην αρχή της. Το κλειδί του αγώνα: Ο Ολυμπιακός Βόλου εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της ΑΕΛ στο πρώτο μέρος και η ΑΕΛ αυτά του Βόλου στο δεύτερο. Ενα ημίχρονο για κάθε ομάδα σε ένα ντέρμπι τακτικής και πάθους.Ο αδύναμος κρίκος:Ο διαιτητής Κωνσταντινέας τα πήγαινε μια χαρά, αλλά στα τελευταία λεπτά πέταξε την προσπάθειά του στον κάλαθο των αχρήστων.MVP:Ο Μετίν μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε άλλον αέρα στην ΑΕΛ. Την πήρε από το χέρι και την οδήγησε στην ισοπαλία, ακουμπώντας και τη νίκη.
 
Olympiakos Volou - AEL
Ανέβηκε από spapas. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.
                                                                           ΤΟ ΓΚΟΛ

Olympiakos Volou - AEL 1-0.
Ανέβηκε από spapas. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.
                                                            ΤΟ 1-1

Olympiakos Volou - AEL 1-1
Ανέβηκε από spapas. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

Πηγή:www.contra.gr