Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ολυμπιακός: Ένα ξαφνικό πρόβλημα με Ζαϊρί

O Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο πρωτάθλημα το Σάββατο (20/2) και οι ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου έχουν αναζωπυρωθεί τις τελευταίες μέρες, μετά το στραπάτσο του Παναθηναϊκού και την ήττα από την Καβάλα μέσα στο ΟΑΚΑ (0-2).
Ο πρόεδρος των "ερυθρόλευκων", Σωκράτης Κόκκαλης, έχει τάξει στους παίκτες του χρυσό πριμ σε περίπτωση νίκης, ωστόσο ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Πιο συγκεκριμένα, ο Ζαουάντ Ζαϊρί έκανε σήμερα ατομική προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο και η συμμετοχή του στην κρίσιμη αναμέτρηση στο Ηράκλειο είναι ακόμα αμφίβολη.
Ο Ντουντού, που δεν προλαβαίνει το προσεχές παιχνίδι, ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ούλωφ Μέλμπεργκ γυμνάστηκε κανονικά, αλλά δεν σίγουρο ότι θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, αφού τρέχει να προλάβει το ματς με την Μπορντό.
Τέλος, οι παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής αντιμετώπισαν σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα την ομάδα Νέων και επικράτησαν 3-0, με τέρματα των Όσκαρ, Ντομί και Μήτρογλου.
Η σύνθεση της πρώτης ομάδας: Πάρντο, Παναγόπουλος, Λεονάρντο, Μήτρογλου, Πάντος, Γκαλίτσιος, Ντομί, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ντιόγκο.


http://www.newstime.gr/