Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Tο APSENDI αγκαλιάζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»!



Το Apsendi Bar Restaurant στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης έχει εγκαινιάσει από τις 7 Οκτωβρίου μια σχέση Ζωής με το Χαμόγελο του Παιδιού. Κάθε Τετάρτη προσφέρει το 10% από τις εισπράξεις της βραδιάς στο Χαμόγελο του Παιδιού για το σπίτι του Αμαρουσίου.

Ένα πρόσωπο έκπληξη...
από τον χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης, της μουσικής, του αθλητισμού, της μόδας και της τέχνης, κάθε Τετάρτη, γίνεται ο οικοδεσπότης της βραδιάς και συζητάει με τον κόσμο και τον ενημερώνει για το σκοπό της βραδιάς.

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης φώτισε με το χαμόγελό του το bar συνεισφέροντας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο στο σκοπό. Ο ηθοποιός που μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους ενέργειες, για ακόμα μια φορά έδειξε την ευαισθησία του σε κοινωνικά θέματα. Ευδιάθετος και χαμογελαστός ανέβασε τη διάθεσή κερνώντας σφηνάκια τους θαμώνες και τους θαυμαστές του, που βρέθηκαν μαζί του να στηρίζουν το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μέχρι σήμερα, πρόθυμα έχουν στηρίξει το σκοπό:
7/10 Μαρία Σολωμού
14/10 Μάγκυ Χαραλαμπίδου
21/10 Χριστιάννα Γαργαροπούλου
28/10 Μαρία Κορινθίου
4/11 Μαρτσέλο Λεκομτ
11/11 Γιώργος Μανίκας
18/11 Παναγιώτης Μπουγιούρης
25/11 Στέλιος Μάξιμος


H επιτυχημένη ενέργεια, συνεχίζεται και τον Δεκέμβριο, με πολλούς επώνυμους έκπληξη, που θα συμβάλουν με την παρουσία τους ως “Star in the Bar”ενισχύοντας τα έσοδα για το σπίτι του Αμαρουσίου.

Apsendi Bar Restaurant
Κηφισίας 250-254 & Σερρών 1
Τ. 210 6717890


Μπράβο και πάλι μπράβο παιδιά!



http://www.myworld.gr