Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

Θέλω να κάνω παιδί...: Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.


Για τον πρώτο της γάμο, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου και την επιθυμία να δημιουργήσει οικογένεια μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στον «Όμορφο Kόσμο» του  πρωινού προγράμματος του Mega. «Χαλαρά και άνετα» ήταν η αυθόρμητη απάντησή της στο ερώτημα αν θα ξαναπαντρευόταν (σ.σ.: υπήρξε παντρεμένη για τριάμισι χρόνια). «Είχα μια πολύ ωραία εμπειρία γάμου, δεν θα είχα πρόβλημα να το ξανακάνω αν έβρισκα έναν άνθρωπο με τον οποίο να συνεννοούμαι και να έχω καλή σχέση» εξήγησε, ενώ αποκάλυψε πως οι σχέσεις της παραμένουν πολύ καλές όχι μόνο με τον πρώην σύζυγό της, αλλά και με την πρώην πεθερά της.
Όσο για τα λάθη που η ίδια θα προσπαθούσε να αποφύγει ώστε να πετύχει η επόμενη σχέση της: «Να ασχολούμαι περισσότερο με τη σχέση, γιατί είναι κάτι που θέλει δουλειά». Δεν έκρυψε παράλληλα πως βρίσκεται σε μια φάση που η απόκτηση παιδιών είναι στο μυαλό της: «Ναι, θα το ήθελα» αποκρίθηκε σε σχετική ερώτηση. Και πρόσθεσε: ...

...«Τα παιδιά καλό είναι να έχουν όλο το πακέτο της οικογένειας. Θα προτιμούσα την κλασική έννοια της οικογένειας από το να κάνω παιδί μόνη μου». Παρ’ όλα αυτά, αρνήθηκε να δώσει απάντηση στο αν αυτή την περίοδο είναι μόνη: «Δεν θα απαντήσω σε τέτοιες ερωτήσεις» είπε.
Τέλος, δηλώνοντας ακομπλεξάριστα πως σε μερικούς μήνες θα κλείσει τα 41 της χρόνια, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σχολίασε την καλή της σχέση με το χρόνο και εξήγησε σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις: «Αυτό που κάνω είναι η πρόληψη, κάνω μεσοθεραπεία».Τώρα ό,τι καταλάβατε!
troktiko.blogspot.com