Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Shogun 2: Total War-έρχεται στις 15/3/2011!

H Sega ανακοίνωσε ότι το Shogun 2: Total War θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου 2011, αποκλειστικότητα των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η σειρά Total War, είναι μια από τις πλέον αγαπημένες των fans και η νέα προσθήκη στην σειρά υπόσχεται κατανοητό gameplay αλλά με βάθος στην στρατηγική, όπως επίσης 3D μάχες σε στεριά και θάλασσα.


Χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου της Zegetron αναφέρει:

«Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου Shogun Total War, που ήταν και ο πρώτος τίτλος της θρυλικής σειράς παιχνιδιών στρατηγικής, η Creative Assembly επιστρέφει στην Ιαπωνία και υπόσχεται το απόλυτο Total War.

Αστέρες και βετεράνοι του Total War επιστρέφουν -όπως οι καλλιτέχνες που σχεδίασαν το Rome Total War και το Medieval 2 Total War και ο πολυβραβευμένος μουσικός Jeff Van Dyke που έφτιαξε τα εκπληκτικά soundtracks του Shogun, Medieval, Rome και Medieval.

Όλη η ατμόσφαιρα της μεσαιωνικής Ιαπωνίας σε ένα παιχνίδι με εκπληκτικά γραφικά και μουσική επένδυση, με δολοπλοκίες και δολοφονίες, Samurai, Ninja και Geishas, φρούρια, πολιορκίες, ναυμαχίες και αποβάσεις, νυχτερινές επιδρομές καθώς και ανανεωμένα Online στοιχεία! Το Shogun 2 Total War είναι σίγουρο ότι θα αφήσει εποχή.»
Δείτε το trailer:




http://www.zougla.gr/