Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Τελευταία ευκαιρία στον Γκοβού;;;;;;

Στην απόφαση να δώσουν μία τελευταία ευκαιρία στον Σιντνέ Γκοβού κατέληξαν οι διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά το ραντεβού με τον ξένο μάνατζερ του Γάλλου. Συνάντηση κορυφής για το γηπεδικό. Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Γκοβού θα αποτελέσει παρελθόν για τους "πράσινους", τα δεδομένα της υπόθεσης ανατράπηκαν εκ νέου.
Μέσω του ξένου εκπροσώπου του, ο Γάλλος επιθετικός έδειξε μεταμέλεια και δεσμεύτηκε ότι από εδώ και στο εξής θα κάνει ό,τι περνά από το... πόδι του προκειμένου να εκπληρώσει ο Παναθηναϊκός τους αγωνιστικούς του στόχους.
Υπενθυμίζουμε ότι την τελευταία εβδομάδα ο παίκτης αποτελούσε ουσιαστικά ξένο σώμα στην Παιανία, αφού έμεινε εκτός αποστολής τόσο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή όσο και σ' αυτό με την Μπαρτσελόνα. Ελάχιστοι μέσα στην ομάδα στοιχημάτιζαν υπέρ της παραμονής του.
Την προηγούμενη Παρασκευή, εξάλλου, ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει από τον Ελληνα ατζέντη του παίκτη τη λύση του συμβολαίου του, αντί απάντησης στα συνεχή... νυχτοπερπατήματά του. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, δεν αποκλείεται ο Φερέιρα να συμπεριλάβει τον Γκοβού στην αποστολή για τον αγώνα της Κέρκυρας, πολύ περισσότερο εφόσον δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Νίνη.


Πηγή:  www.contra.gr