Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν οι συλληφθέντες στο Παγκράτι

Εντός της ημέρας αναμένεται να μεταφερθούν στην εισαγγελία πρωτοδικών για την άσκηση ποινικής δίωξης οι δύο συλληφθέντες για τα παγιδευμένα δέματα στο Παγκράτι.




Την ίδια στιγμή ο 22χρονος που συνελήφθη χθες στο Παγκράτι για τα δέματα-βόμβες με αποδέκτες πρεσβείες στην Αθήνα αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης στον ειδικό εφέτη ανακριτή για την υπόθεση της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Σε βάρος του 22χρονου εκκρεμούσε σε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στην οργάνωση και κατηγορείται επίσης για προμήθεια, κατοχή και κατασκευή εκρηκτικών υλών αλλά και για τις εκρήξεις στο γραφείο της Λούκας Κατσέλη στο Κολωνάκι, στο σπίτι του πρώην υφυπουργού Δημόσιας Τάξης, Παναγιώτη Χηνοφώτη και στα γραφεία του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης. Έτσι σήμερα οδηγήθηκε στο Εφετείο προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα.


Αυτή την ώρα ο 22χρονος και ο 24χρονος βρίσκονται στην ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσουν προανακριτικές απολογίες και εντός της ημέρας αναμένεται να μεταχθούν στην εισαγγελία πρωτοδικών για την άσκηση ποινικής δίωξη...

http://www.tromaktiko.blogspot.com/