Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

Έκρηξη παγιδευμένου φακέλου σε εταιρεία ταχυμεταφορών στο Παγκράτι

Έκρηξη σημειώθηκε σε εταιρία ταχυμεταφορών στην οδό Αστυδάμαντος στο Παγκράτι το μεσημέρι της Δευτέρας.
Η έκρηξη οφείλεται σε παγιδευμένο φάκελο, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε προορισμό την πρεσβεία του Μεξικού στο Κολωνάκι. Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά στα δάχτυλα η υπάλληλος που παρέλαβε το φάκελο.
Λίγο αργότερα, δύο άτομα παρέδωσαν φάκελο σε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών στην οδό Σπύρου Μερκούρη στο Παγκράτι. Παραλήπτης του δέματος ήταν η πρεσβεία της Ολλανδίας απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

©2010 Δεδομένα χάρτη - Όροι χρήσης

Επιλέξτε εδώ για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση

Η Αστυνομία είχε ήδη σημάνει συναγερμό με αποτέλεσμα, άνδρες της Ομάδας Δίας να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο υπόπτους.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ύποπτοι φορούσαν περούκες και αλεξίσφαιρα γιλέκα, ενώ ο ένας από τους δύο φέρεται να είναι ύποπτος για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».Ο δεύτερος ύποπτος αρνήθηκε να αποκαλύψει τα στοιχεία του.Η αστυνομία εξετάζει τα στοιχεία ταυτότητας που έδωσε ο άγνωστος αποστολέας του φακέλου - βόμβα τους υπαλλήλους της εταιρείας ταχυμεταφορών.Η αστυνομία αναμένεται να λάβει καταθέσεις και να εξετάσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου....

http://news.in.gr/